Jdi na obsah Jdi na menu
 


Poslední dvě utkání podzimu 2010

17. 10. 2010

V neděli 17.10.2010 naši mladší žáci odjeli bojovat o poslední body podzimu ve dvou utkáních na hřišti v Robousích.

1. utkání : Sokol Chomutice : Lužany         1 : 0 

  Od tohoto utkání se soupeřem ze spodní části tabulky jsme čekali rozhodně více branek, než je vidět na konečném výsledku. Podle skóre by se zdálo, že šlo o vyrovnané utkání, ale  jak se říká zdání klame. Naši hráči sice soupeři nic nedovolili, ale díky nepřesným přihrávkám a  skoro žádné koncovce jsme se pomalu museli bát, zda neztratíme první body. Po špatném prvním poločase se v poločase druhém kluci konečně probudili. Na začátku druhé půle se na hranici pokutového území napřáhl ke střele Michal Voňka a bylo to konečně veselejší. Vedeme 1 : 0. Klukům vstřelený gól viditelně pomohl k lepšímu výkonu, ale střelecká muška byla stále dost vychýlená. Své šance neproměnili ani Jakub Těšínský, Adam Budina, David Kumsta. A tak po rozpačitém výkonu vyhráváme nad Lužanama 1 : 0.

 Branka : Michal Voňka

Trenér : Roman Jezbera, Ivo Kloutvor

 

 

2. utkání : Sokol Chomutice : Robousy     4 : 1 

Konečně poznáváme naše hráče !!! Od první minuty jako kdyby to byl jiný tým Chomutic, než který nastoupil v prvním utkání. Opět jsme si začali nabíhat do volného prostoru, kam přicházely přesné přihrávky . K dobré pohodě a uklidnění nám pomohl rychlý první gól ve 2.minutě zápasu. Před gólmanem hostí Lukáš Kloutvor lehce tečoval centrovaný míč a bylo to 1:0. Za pět minut přidal druhý gól Jakub Těšínský. Soupeř občas zahrozil pokusem o rychlý protiútok, ale záloha a obrana si plnila své defenzivní úkoly svědomitě. Když už se soupeř dostal ke střele, tak jsme měli v bráně naši jistotu Davida Festu. V druhé polovině prvního poločasu jsme zvýšili gólem Michala Voňky a Matěje Sedláčka. V závěru poločasu jsme zazmatkovali zbytečně před naší bránou a Robousy snížili na 4 : 1. V druhém poločase naši hráči soupeře pustili jen k jedné nebezpečné akci, kdy byl gólman  David Festa již překonán, ale z brankové čáry zachraňoval Tomáš Kazda. Branka se nám do konce zápasu už nepodařila vstřelit, tak stav po prvním poločase zůstal nezměněn až do konce celého utkání.

Branky : Lukáš Kloutvor, Jakub Těšínský, Michal Voňka, Matěj Sedláček

Trenér : Ivo Kloutvor, Roman Jezbera

M A T Ě J  S E D L Á Č E K dnes vstřelil svůj první gól v soutěži.

M A T Ě J I   G R A T U L U J E M E  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Jen tak dál 

 

Po dnešních utkáních si kluci pojistili vedení v tabulce a tak přezimují na vynikajícím prvním místě.

H O Š I   D Ě K U J E M !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ještě jedna informace z dnešního dne. Kluci zakončili úspěšnou podzimní část posledním kopem v Restauraci v Konecchlumí, kde si pochutnali na svíčkové a účastnili se ovčího rodea na zahradě. To, aby maminky  věděli,  kde se vzali ovčí bobky na botech a ošacení jejich miláčků. 

 

                                                                                                                                                  t.k.

 

Náhledy fotografií ze složky Mladší žáci Betty - Robousy 17.10.2010

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář