Jdi na obsah Jdi na menu
 


Turnaj starších přípravek LB 2017

7. 11. 2017

Na turnaji "Starších přípravek" v Lázních Bělohrad jsme se umístili na 6 příčce z 9. V základní skupině nás čekal tým Lužany a poté Kopidlno. Protihráče z Lužan jsme ve skupině porazili 2:0. Všichni naši borci odvedli zodpovědnou a přesnou hru. Gólově se prosadil Lukáš Lepšík a Matěj Koubek. Proti hráčům z Kopidlna („suverénní“ vítěz turnaje) jsme věděli, že nás čeká hodně těžký soupeř, ale naši kluci se jich nezalekli a dá se říci, že jsme jim byli rovnocenným soupeřem. Soupeř měl sice trochu více ze hry, ale i my jsme měli několik dobrých šancí na skórování. Bohužel o body jsme přišli v závěru zápasu, kdy  se soupeř  úspěšně trefil cca 2 minuty před koncem zápasu.

 

Podařilo se nám úspěšně postoupit z druhého místa ve skupině a tím jsme měli příležitost hrát o 4 místo. V první zápase nás čekala Železnice, kde se prakticky dá říci, že to byl podobný zápas jako s Kopidlnem včetně výsledku. Smolně jsme prohráli 2:0 po dvou penaltách. Jako poslední zápas se sehrál s Libání, kde kluci opět předvedli svoji "fotbalovost" a dlouho vedli 1:0 (gól vsítil Šimon Kloutvor) ale bohužel opět naše zápasová koncovka, kdy se v závěru dvěma slepenými góly soupeře přišlo o vítězství.

 

Trenéři Chomutic (Petr Bednář, Aleš Kloutvor):

Bylo vidět na našich borcích, že chtějí v závěrečné skupině o 4. místo urvat více, ale úplně nebylo přáno to štěstíčko. Nicméně účel to maximálně splnilo a všichni kluci odehráli výborný turnaj a hlavně: BAVILO JE TO!!!

Jak se říká: určitě je stále co zlepšovat, ale základ máme velmi dobrý a kvalitní!

Aleš Kloutvor

23262120_1711052818925578_907516038_o.jpg

Naši borci na turnaji: Denis Schanilec, Šimon Kloutvor, Matyas Kareš, Richard Haman, Lukáš Lepšík, Matěj Bradna, Matěj Koubek, Marek Myška a Ondřej Suchý.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Turnaj starších přípravek LB 2017