Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hokejová sezona 2010-2011 zahájena, 1.kolo HC Divá Bára - Sokol Chomutice

Tak jsme se dočkali. Náš hokejový team opět naskočil do soutěže neregistrovaných, který se letos odehraje na zimním stadionu v Nové Pace ( v Jičíně konečně začli s výstavbou nového zimáku ). Sestava týmu zůstává celkem nezměněna. Bohužel se v letošní sezoně musíme obejít bez Romana Jezbery, který se při letní přípravě zranil a čeká ho operace menisku. Přejeme brzké uzdravení a návrat na ledovou plochu.


 

1.kolo  HC Divá Bára - Sokol Chomutice  7 : 4

Branky a asistence : Musil Radek 2 + 1, Voňka Jiří 1+ 1, Zítko Martin 1 + 0, Černý Jaroslav 0 + 1

Tr. minuty : Kloutvor Aleš 2 min

Sestava Sokol Chomutice : Kmínek Milan - Sýkora Marek, Šťastný Marek, Ječmínek Martin, Černý Jaroslav - Voňka Jiří, Kloutvor Aleš, Musil Radek - Zítko Martin, Kloutvor Ivo ( C ), Nekovařík Michal - Sýkora Jiří.  Trenér : Kloutvor Ivo , Vedoucí mužstva : Kazda Tomáš

Komentář zápasu :

V 1. minutě jsme se ujali vedení gólem Voňky po krásné přihrávce Musila z rohu kluziště. Voňka najetý před brankářem nekompromisně zavěsil pod víko 0:1. V Dalších minutách už se nám tolik nedařilo. Soupeři nás přehrávali svoji rychlostí a šikovností, což se projevilo i na skóre. Stav 4 : 1. Náš tým se ale vyburcoval k vynikajícímu výkonu a ve třetí třetině bylo srovnáno 4 : 4. Chomutice předváděli jak je hokej krásná hra. Akce před domácím brankářem se střídala jedna za druhou. Domácí gólman , ale nedovolil svým vynikajícím výkonem i dobře postavenými tyčemi skórovat. Chomuticím chybělo prostě trochu štěstí. Pak se stalo co jsme nechtěli. Po hrubé chybě obrany domácí dali na 5 : 4, což naše hochy srazilo do kolen. V závěrečných minutách jsme už více riskovali, domácí využili brejk a v závěru už jen potvrdili vítězství sedmým gólem do naší sítě.

Perličky zápasu : Zajdan dorazil na zápas bez helmy. Že by hrál za mlada v lajně s Gustou Bubníkem ? 

K dalšímu zápasu zveme naše fanoušky ve středu 13.10.2010. Náš soupeř HC Sobotka.

                                                                                                                                               t.k.                                                                                                              

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář