Jdi na obsah Jdi na menu
 


13.kolo OHL 2.1.2011 Sokol Chomutice - HC Lužany

3. 1. 2011

Sokol Chomutice - HC Lužany     8 : 2

Sestava : Milan Kmínek - Libor Veselý,Tomáš Prikner,Jaroslav Černý,Jaroslav Tomášek - Robert Morx,Aleš Kloutvor,Jiří Voňka - Ivo kloutvor,Martin Zítko,Luboš Šídlo - Jiří Sýkora,Radek Bernard,Michal Nekovařík - Miloš Brus

trenér : Ivo Kloutvor           ved.mužstva : Jiří Voňka

 

Branky : Robert Morx 1, Aleš Kloutvor 1, Jiří Voňka 2, Libor Veselý 1, Ivo Kloutvor 1, Martin Zítko 1, Luboš Šídlo 1.

 

Utkání pro nás nezačalo dobře. V první třetině jsme prohrávali 0:1 po krásné asistenci našeho hlavního namazávače Prikyho. Tome to bylo opravdu na zlatou helmu, taková krásná asistence se jen tak nevidí, akorát příště by to chtělo asistovat svému spoluhráči. Pak soupeři přidali ještě jeden gól a někteří hráči se už pomalu loučili se svou aktivní kariérou, protože než prohrát s Lužanama to už je opravdu lepší skončit. Naštěstí jsme se probudili a spustili brankostroj krásnými brankami. Výhru už jsme opravdu potřebovali jako sůl. A tak si hráči mohli po delší pauze opět zazpívat v kabině " soupeři milí ........chómutice ty to válí ........ric pic 8:2 jako nic "

                                                                                                                                               t.k.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulace

(Monika, 4. 1. 2011 12:57)

Přijměte gratulaci k vítězství. Doufejme, že se Vám podaří si zazpívat vítěznou píseň ještě mnohokrát. Také doufáme, že se k Vašemu týmu do budoucna připojí další dorůstající posily.