Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vynikající sezona "chomutických mužstev"

21. 6. 2012

Ročník 2011/2012 byl pro naše celky velmi úspěšný.

Začnu suverénním prvním místem pro mladší žáky, kteří ve finálové skupině nenechali nic náhodě a vyhráli všechny zápasy. A tak se po loňském druhém místě opět dostali na první příčku a získali titul "mistr okresního přeboru mladších žáků". Chtěl bych touto cestou poděkovat jak hráčům, tak i oboum trenérům Ivo Kloutvorovi a Romanu Jezberovi.

 

mladsi-zaci.jpg

img_1693.jpg

Dalším úspěšným celkem je mužstvo kadetů, které sice obsadilo druhé místo, když ve finálovém zápasu prohrálo s Milíčevsí 1:4. Kdyby naši kluci proměnili některé šance (tutovky), tak by tento zápas dopadnul zcela jinak. Po loňském prvním místě tak naši kadeti obsadili stříbrnou příčku, což je velice výborný výsledek. Také bych chtěl poděkovat jak hráčům, tak i trenérům Miroslavu Kloutvorovi a Richardu Šťastnému.

 

471491_3478582332254_1564406702_o.jpg

 

100_1766.jpg

A další pěkný úspěch nám připravilo naše  mužstvo mužů A, které obsadilo třetí místo pod vedením trenérů Zbyňka Bareše a Pavla Hájka. Toto mužstvo již několik let patří mezi adepty na postup do 1.B třídy. Já věřím, že se jim to co nejdříve povede. Osobně si myslím, že Chomuticím by 1.B třída slušela! Ještě jednou bych chtěl poděkovat jak hráčům, tak trenérům.

 

581122_3478583292278_566784996_n.jpg

A poslední úspěšné mužstvo je mladší přípravka. Ta po velmi výrazném zlepšení výkonu v jarní části obsadila čtvrté místo, podotknu pouze jediný bod od místa třetího. Tento náš tým se každým rokem od založení čím dál více zlepšuje, a to je velký příslib do budoucna. Hlavně bych chtěl poděkovat hráčům, ale nejvíce samozřejmě trenérům Martinu Sedláčkovi, Pavlu Michálkovi a Radimu Koubkovi, bez kterých by naše mužstvo neudělalo takový vzestup vpřed.

Jediné mužstvo, kterému se nedařilo byli muži B, kterým se jarní část nepovedla a skončili tak na posledním místě. Doufám, že se v příští sezóně zlepší jejich výkony a obsadí lepší pozici.

Takže bych chtěl ještě jednou zopakovat vynikající úspěch chomutického fotbalu, a to - první, druhé, třetí, čtvrté místo našich celků v této sezoně!!!

Myslím, že v našem okrese nenajdeme úspěšnější oddíl, který se může chlubit takovým úspěchem jako naše TJ Sokol Chomutice.

Děkuji všem, co se o to zasloužili a těším se na další sezonu i úspěchy.

Miroslav Kloutvor, předseda TJ

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář