Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lužany - Chomutice (kadeti)

V sobotu 30. dubna 2011 jsme zajeli na sousedské derby do Lužan. Jako favorité tohoto zápasu jsme měli jediný cíl, a to odvézt si všechny 3 body. Zároveň jsme si nechtěli pokazit náladu na večerní oslavy Filipojakubské noci (čarodějnic).

Na zápas nás přijelo oproti jiným utkáním méně, takže jsme měli na střídačce pouze dva hráče. Začátek utkání byl pro nás velice dobrý, měli jsme jednoznačnou převahu a mnoho šancí, které jsme bohužel nedokázaly proměnit. Aby toho nebylo málo, jeden z klíčových hráčů - Michal Kloutvor se zranil a musel odstoupit již v 8. minutě z tohoto utkání. Tím se muselo zasáhnout do sestavy, což se odrazilo na výkonu. Kluci si brzy na svých nových postech zvykli a prvním gólem utkání to potvrdil Ondra Sýkora. I nadále jsme měli převahu, která byla zúročená dalším důležitým gólem prvního poločasu, který dal náš nejlepší jarní střelec Ondra Lemberk. Tímto skončil i první poločas, který jsme zaslouženě vyhráli 2:0.

Ve druhém poločasu byla na soupeřích znát již dost velká nervozita a únava, takže docházelo k hrubým faulům. S tím jsme se vypořádali a konečně se v jarní části střelecky chytil Martin Vaníček (Řepka), který svým prvním jarním gólem zvýšil na 3:0 a potvrdil tak tím zisk 3 bodů. Škoda jen, že to ke konci zápasu hosté psychicky nezvládli a obdrželi červenou kartu za brutální faul na našeho hráče Martina Vaníčka.

Rozhodčí : ŘEHÁK

To by bylo ve zkratce vše a dovolujeme si Vás pozvat na příští týden, kdy v neděli 8.5. 2011 nastoupí na domácím hřišti chomutičtí kadeti proti mužstvu se Sobotky.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář